Stambena zgrada - Prodaja - Čajetina


PP, Prodaja, Vila Bohemia, apartmani, Zlatibor

Čajetina - RS -
Novo na tržištu
ID: 500021006-20
Ukupno kvm
113
Serbian - Serbia (Latin)
Disclaimer:
Prevod opisa nekretnine je rađen preko Google Translate i ne garantuje tačnost rezultata. Prevod možda neće odgovarati opisu na originalnom jeziku.
Bohemia Apartmani Zlatibor – Obudojevica
Bohemia apartmani Zlatibor obuhvataju moderan luksuz sa stilom. Nalaze se na Zlatiboru, jednom od najlepših mesta u Srbiji, koje je jedna od najposećenijih turističkih destinacija. Zlatibor je simbol prirode, dobre hrane, zimskih čarolija i istorije. Misija je da se ugodno i domaćinski smeste gosti u apartmane, koji su opremnjeni po najsavremenijim standardima.

Apartmani Bohemia su udaljeni 800 m od centra i jezera, a opet mirno ušuškani u planinski ambijent. Posetioci se mogu ugositi tokom cele godine i smesiti u jednom od 6 moderno opremljenih jedinica. Privatan parking je na raspolaganju svim gostima, kao i prelepo dvorište sa baštenskom garniturom i roštiljem. Gosti mogu pozajmiti i knjige iz male biblioteke, a obezbeđene su i neke igračkice za decu.

Apartmani po meri,luksuzno opremljeni

U svom sklopu sadrže dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se po potrebi može razvući u francuski ležaj standardnih dimenzija, LCD televior, potpuno opremljenu modernu kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu


Zlatibor, Obudojevica – Apartman 1
Apartman 1 je veličine 37m2, sadrži kuhinju, dnevnu sobu, spavaću sobu sa bračnim krevetom, kupatilo sa tuš kabinom i etažno grejanje. Namenjen za 2-4 osobe. Radi udobnijeg spavanja u dnevnom boravku je Dormeo naddušek.

Zlatibor, Obudojevica – Apartman 2
Apartman 2 je veličine 37m2, sadrži kuhinju, dnevnu sobu, spavaću sobu sa bračnim krevetom, kupatilo sa tuš kabinom i etažno grejanje. Namenjen za 2-4 osobe. Radi udobnijeg spavanja u dnevnom boravku postoji Dormeo naddušek.


Zlatibor, Obudojevica – Apartman 4
Apartman 4 je veličine 37m2, sadrži kuhinju sa trpezarijom, dnevnu sobu, spavaću sobu sa bračnim krevetom, kupatilo sa tuš kabinom i etažno grejanje. Namenjen za 2-4 osobe. Radi udobnijeg spavanja u dnevnom boravku je Dormeo naddušek.

Zlatibor, Obudojevica – Studio
Studio je veličine 19m2, sadrži sakrivenu čajnu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom i etažno grejanje. Namenjen za 1-2 osobe.


Zlatibor, Obudojevica – Jednokrevetna soba
Jednokrevetna soba sa površinom od 10 m2 namenjena je za jednu odraslu osobu (dimenzije kreveta 120X 190). U sobi se nalazi kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu i malim i velikim peškirima. Soba poseduje i malu kompletno opremljenu čajnu kuhinju, Wi-Fi internet, digitalni TV (Open IPTV), LCD TV.

Vila Bohemia se prodaje po ceni od 510000€, treba napomenuti da su svi apartmani/stanovi zasebno etažirani i uknjiženi pa da se mogu i odvojeno prodavati.
Vila aktivno radi i ima stalne goste, tako da postoji godišnji stalni prihod od ovog projekta.

Opis naselja

Bohemia apartmani Zlatibor obuhvataju moderan luksuz sa stilom. Nalaze se na Zlatiboru, jednom od najlepših mesta u Srbiji, koje je jedna od najposećenijih turističkih destinacija. Zlatibor je simbol prirode, dobre hrane, zimskih čarolija i istorije.
Opis naselja

Bohemia apartmani Zlatibor obuhvataju moderan luksuz sa stilom. Nalaze se na Zlatiboru, jednom od najlepših mesta u Srbiji, koje je jedna od najposećenijih turističkih destinacija. Zlatibor je simbol prirode, dobre hrane, zimskih čarolija i istorije.

Karakteristike:

Vila
Parking
Terasa
Centralno grejanje
Opremljeno
Sve informacije koje nudi agent/broker smatraju se pouzdanim, ali nisu garantovane i trebaju biti nezavisno potvrđene. Ne postoje nikakve garancije ili zastupanja.
Agent
Snežana Juričević - RE/MAX Vista - Vista Point, Reg. No 1019
Snežana Juričević
Prikaži...
Prikaži...

POŠALJITE PORUKU

 
Snežana Juričević

RE/MAX Vista - Vista Point, Reg. No 1019

Bulevar Mihajla Pupuna 165a
Beograd, Centralna Srbija, Srbija
11070

Izabrane nekretnine

Podelite & uporedite


Nedavno pregledano

Podelite & uporedite