Poslovni prostor - Prodaja - Niš

Na prodaju poslovna zgrada

79,000 € InStock Other Currencies
 
Niš - RS -
Novo na tržištu
Date Available: 23/08/2021
ID: 500041001-132
Ukupno kvm
115

Spratnost
1

Trenutna upotreba:
Prenoćište
Opis naselja

Čamurlija je naseljeno mesto u gradskoj opštini Crveni Krst. Nalazi se u Niškoj kotlini na oko 7 km severozapadno od centra Niša. Ostatak rimskog kaštela ukazuje na antičku naseljenost seoskog prostora. Standard građana i jačanje sela naglo je počelo nakon oslobođenja od Turaka, tako je stanovništvo napuštalo naturalne i polako počelo da prelazi na tržišne oblike privređivanja, sa primarnom orijentacijom na ratarstvo i stajsko stočarstvo. Posle 2. svetskog rata većina stanovništva orijentisala se na radnička zanimanja, ali ne napuštajući obradu zemlje. Blizina grada, međunarodnog aerodroma, raskrsnice međunarodnih autoputeva, odlična infrastruktura, živopisni izgled šumovite prirode, blagotvorno strujenje čistog sokobanjskog vazduha , spokoj, mir i izolovanost od gradske buke su epiteti Čamurlije, koja dugi niz godina privlači pažnju niških vikendaša. Tokom celog dana postoje redovne autobuske linije koje saobraćaju do centra Niša, takođe odlična je pokrivenost ovog dela grada taksi vozilima. Do centra grada biće Vam potrebno oko 10 minuta lagane vožnje automobilom.

Karakteristike:

Prometno
Parking
Terasa

Glavni izvor grejanja

Alternative
Sve informacije koje nudi agent/broker smatraju se pouzdanim, ali nisu garantovane i trebaju biti nezavisno potvrđene. Ne postoje nikakve garancije ili zastupanja.
Niš, sa svojom bogatom istorijom, bujnim zelenilom i banjskim centrom u Niškoj Banji, nudi velike mogućnosti za banjski, medicinski, poslovni i kongresni turizam.

Niš je zbog zanimljivih naziva svojih naselja i njihovog položaja, u internom žargonu nazvan Titanik. I stvarno, kad se pogleda iz pravca Niške Banje prema centru, grad počinje naseljem pod nazivom Brzi brod, a završava se na Ledenoj steni.

Celu ponudu nekretnina grada Niša možete naći na linku OVDE.
Agent
Nevena Đorđević, lic. 3820 Nevena Đorđević, lic. 3820 Josifa Pančića 17
Niš, Centralna Srbija, Srbija
18000

Nevena Đorđević, lic. 3820

EUR Srbija RE/MAX RE/MAX Living Style - N. Đorđević PR, Reg. No 1106 Niš Josifa Pančića 17
Niš, Centralna Srbija, Srbija
18000

Prikaži...
Prikaži...

POŠALJITE PORUKU

 
Nevena Đorđević, lic. 3820 Nevena Đorđević, lic. 3820 Josifa Pančića 17
Niš, Centralna Srbija, Srbija
18000

EUR Srbija RE/MAX RE/MAX Living Style - N. Đorđević PR, Reg. No 1106 Niš

Izabrane nekretnine

Podelite & uporedite


Nedavno pregledano

Podelite & uporedite