About RE/MAX

RE/MAX - najveća svetska mreža agencija za nekretnine 

Osnovan 1973. godine, RE/MAX je izrastao u najveću svetsku franšiznu mrežu u prometu nekretnina sa preko 137.000 agenata u preko 110 zemalja. Danas važi za jedan od najprepoznatljivijih brendova u nekretninama kako u Evropi, tako i u svetu.

Recept za uspeh kompanije RE/MAX jeste orijentisanost ka ljudima – klijentima, agentima, posrednicima/vlasnicima. RE/MAX obezbeđuje konstantno najviši standard za svoje klijente, pružajući agentima i posrednicima/vlasnicima najbolje alatke, sistem podrške i obrazovne mogućnosti. Pored toga, korist od odlične međunarodne mreže i saradnje koje pojednostavljuju kupovinu i prodaju nekretnina, na međunarodnom nivou imaju kako agenti, tako i klijenti.

Sve je počelo kao san i plan na papiru

Sve je počelo sa uvođenjem koncepta Real Estate Maximum 1973. godine čiji su osnivači Dave i Gail Liniger, koji su napravili revoluciju na tržištu nekretnina. Ideja je bila jednostavna: privlačenje najboljih agenata za nekretnine posredstvom različitih konkurentskih prednosti pod brend imenom RE/MAX. Bolja planska provizija za agente, jedinstven sistem obuke, i najsavremenija tehnologija pomogli su Re/max-u da u tome i uspe. Ideja se pokazala kao veoma uspešna i omogućila nam je da razvijemo široku međunarodnu mrežu profesionalaca u oblasti nekretnina.

Porodična firma koja je postala broj 1 u Evropi

Godine 1995. Walter Schneider i Frank Polzler navodili su RE/MAX balon ka Evropi, postavivši evropska sedišta u Cugu i Beču. Njih dvojica bili su pokretačka snaga širenja RE/MAX-a na kanadsko (1980. godine) i 15 godina kasnije na evropsko tržište.

Polzer Polzer Schneider Fotografija: Frank J. Polzler, Michael Polzler, Walter Schneider

Danas njihov porodični posao, predstavlja 30% RE/MAX-a širom sveta. Rođen u porodici koja je bila pionir na tržištu nekretnina, Michael Polzler preuzeo je mesto generalnog direktora RE/MAX-a u Evropi. Sprovođenjem već dobro poznatog sistema i dodajući svoj preduzetnički duh i viziju, RE/MAX mreža u Evropi sada ima preko 14.000 agenata koji posluju u 32 zemlje širom kontinenta.

I dalje smo najproduktivniji i najinovativniji profesionalci u industriji nekretnina

Harizmatični način rukovođenja Michael-a Polzler-a otvara put ka stalnom rastu i ostvarivanju njegove vizije da se promeni način prodaje nekretnina u Evropi. RE/MAX zastupa da se profesionalizam uvede u industriju kroz saradnju agenata i inovacije.

Želite da prodate?

Učinite to brzo,-
direktnom prodajom po najboljoj ceni
sa RE/MAX-om

Želite da kupite?

RE/MAX nudi najbolje
nekretnine i uslugu

Pretraga agenata & agencija

Mi smo uvek blizu!
Pronađite lokalnog agenta za nekretnine ili
vašu lokalnu agenciju.