Posao

Niko na svetu ne prodaje više nekretnina nego RE/MAX! I kao najpoznatija i najbrže rastuća mreža nekretnina, uvek smo u potrazi za novim talentovanim pojedincima da se pridruže našim timovima. Bez obzira na to da li ste dobro potkovani ili novajlija na tržištu nekretnina: u RE/MAX-u vaša karijera je u najboljim mogućim rukama. Već ste iskusan agent? Prelazak u RE/MAX, koji je najbolji u poslu, postaviće vas na kurs ka još većem uspehu! Iskoristite snagu našeg brenda, uzajamne razmene iskustava koje nudi naša globalna mreža, kontinuiranu obuku, profesionalne marketinške alate i inovativne tehnologije.


Još ste novi u industriji? Ako jeste, trebalo bi sa sobom da donesete istrajnost, volju za uspehom i usmerenost prema uslugama. Zauzvrat ćete imati koristi od jačine našeg globalno uspostavljenog brenda od prvog dana. U našoj kompaniji ćete samostalno raditi - ali nikada nećete biti sami. Uvek postoji podrška naše mreže na koju možete da se oslonite! Takođe, obučićemo vas kako biste iskoristili svoju ulogu agenta sa pažljivo osmišljenim i tekućim programima obuke. Rezultat: maksimalan uspeh - i izuzetno zadovoljni klijenti!

Vaše beneficije kao RE/MAX agenta:

Jak brend

Više od 123.000 agenata rade pod logom svetski poznatog RE/MAX balona, u više od 7.900 kancelarija u više od 100 zemalja. Kao broj jedan kompanija za nekretnine, niko ne prodaje više nepokretnosti širom sveta.

Korporativna kultura & mreža

Jedan za sve, svi za jednog: u RE/MAX-u vidimo sebe kao jedan ogroman tim. Naši agenti su umreženi jedni s drugima, pomažu jedni drugima i dele svoje ideje i iskustva - i digitalno i na našim lokalnim, nacionalnim i međunarodnim sastancima i događajima.

Programi obuke

Kao RE/MAX agent, uživajte u prvoklasnoj obuci i prilikama u svakoj fazi vaše karijere. Širok izbor različitih programa obuke osmišljen je kako bi iz svakog pojedinca izvuklo najbolje, da se prenose veštine, strategije i neprocenjiva znanja, što poboljšava vaš uspeh kao rezultat.

Marketing

Više od 123.000 agenata rade pod logom svetski poznatog RE/MAX balona, u više od 7.900 kancelarija preko 100 zemalja. Kao broj jedan kompanija za nekretnine, niko ne prodaje više nepokretnosti širom sveta.

Tehnologija

Vaša agencija je opremljena našom visoko profesionalnom tehnologijom koja vas podržava sa platformama i sistemima spremnim za upotrebu u svim oblastima vašeg rada.

Zajednička baza znanja

Kao deo RE/MAX porodice, koristićete konsolidovani “know-how” naše celokupne mreže. Učite od drugih agenata - i prenesite svoju stručnost drugima. Zajedno smo snažniji!

Radite za sebe ali ne i sami

Kao agent u RE/MAX-u radite na nezavisnoj osnovi, ali se uvek možete osloniti na podršku naše globalne mreže. Postavili smo bazu da biste uživali u maksimalnoj fleksibilnosti i izgradili sopstveni uspešni posao.

Saradnja

Radite zajedno sa drugim kolegama! Jedan predstavlja kupca u prodaji, a drugi nadgleda prodavca. Najveće moguće zadovoljstvo za vaše klijente - i brži prihodi za vas!

Klikni da započneš svoju karijeru u RE/MAX-u

Prijavite se sada
O RE/MAX-u

Otkrijte priču o uspehu
iza naše kompanije

Trening & edukacija

Borba pogodna za uspeh
u poslu - sa jedinstvenim
RE/MAX trening programom.

Prodaja franšize

Započnite sopstveni biznis
glasno: sa našim snažnim globalnim
brendom iza vas - i
agencijom u vašem vlasništvu.