Zašto investirati u RE/MAX franšizu

Da li ste uspešan posrednik? Da li želite da imate sopstveni biznis? Da li ste uspešan agent i želite da izgradite sopstvenu kompaniju? Ako je vaš odgovor da, RE/MAX franšiza čeka da se pridružite.

Top 10 razloga za ulaganje u RE/MAX franšizu:

 1. Snaga RE/MAX imena: Kada se pridružite RE / MAX-u, svi znaju vaše ime. Pridružite se broj #1 svetskoj kompaniji za nekretnine i postanite deo najveće i najuspešnije mreže za nekretnine na svetu.
 2. Svetski lider za nekretnine:   Niko na svetu ne prodaje više nekretnina od RE/MAX-a! RE/MAX model služi vrhunskim stručnjacima i onima koji žele da to da postanu. U RE/MAX-u, vrhunski agenti rade zajedno sa drugim talentovanim ljudima, stvarajući visoko energičnu, pobedničku poslovnu sredinu.
 3. Napredna tehnologija:  RE/MAX koristi najnoviju tehnologiju, sa alatima i sistemima dizajniranim da praktično podržavaju sve aspekte vašeg poslovanja. Evo samo primera tehnoloških prednosti koje dolaze sa vlasništvom franšize:
  • RE/MAX Mainstreet®
  • RE/MAX University
  • RE/MAX Referral System
  • global.remax.com
  • remax.com
  • iConnect Web Application
 4.  Umrežavanje i preporuke: RE/MAX-ovi članovi uživaju u mreži preporuka više od 123.000 agenata, u više od 100 zemalja širom sveta. Svake godine na godišnjoj RE/MAX konvenciji i regionalnim događajima okuplja se hiljade brokera i agenata. Ovi godišnji događaji nude obuku, motivaciju i umrežavanje posebno namenjene RE/MAX agentima.
 5. Obrazovanje i obuka na zahtev:  Preko RE/MAX Univerziteta, dobijate širok asortiman obuka za vašu agenciju i agente, kao i moćan alat za regrutovanje. Više od 1.000 edukativnih video snimaka dostupno je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.  Posebni kursevi su takođe na raspolaganju i mogu se uzeti po vašoj potrebi.
 6. Nacionalna reklama: RE/MAX ima najpoznatija imena u nekretninama u svetu zahvaljujući vodećem reklamiranju i promocijama u industriji.
 7. Regrutovanje i franšizna podrška:  Od prvog dana, RE/MAX posrednici/vlasnici uživaju u sveobuhvatnom skupu resursa za regrutovanje i zadržavanje vrhunskih agenata. Ako vam zatreba pomoć u poslu, RE / MAX specijalista za franšiznu podršku će biti samo telefonski poziv ili e-mail od vas! U RE/MAX-u ste vi kupac, a naš uspeh je direktno vezan za vaš. Zato smo i uvek ćemo biti tu za vas!
 8. Generisanje potencijalniih klijenata: U RE/MAX-u, visokokvalitetni kontakti i preporuke redovno dolaze do vaše agencije i vaših agentima. Nedavno je RE/MAX premašio cifru od 10 miliona potencijalnih klijenata, koje su RE/MAX agenti zahvaljujući naknadama preporučili preko Leadstreet®.
 9. Poslovna raznolikost:  RE/MAX nudi razne mogućnosti za diversifikaciju vašeg poslovanja. RE/MAX pruža sveobuhvatan skup treninga i alata koji vam pomažu da se uspešno podelite u nova područja i druge tržišne niše; na primer, RE/MAX Collection za visoke kuće i RE/MAX Commercial za poslovne prostore.
 10. Zato što i dalje možeš!!! Sada je vreme da budete deo najbrže rastuće mreže nekretnina na svetu i iskoristite neograničene mogućnosti za rast. Napravite sledeći korak u karijeri, najbolji koji ste ikada napravili! Dopustite da vam RE/MAX pomogne u postizanju vaših ličnih i profesionalnih ciljeva.


RE/MAX Srbija 

Telefon +381 11 369 03 48