Zašto da postanete RE/MAX Agent

Osnovni razlozi
 1. Najproduktivniji tim u nekretninama: Niko u svetu ne prodaje više nekretnina od RE/MAX-a. Kada su iza vas najbolje obuke i treninzi, najbolje alatke u poslovanju i najjači brend u nekretninama u svetu, lakše je raditi. Da li biste izabrali da pravite karijeru negde drugde, kada možete da se pridružite najboljima?
 2. Otkrijte šta izdvaja RE/MAX od drugih:
  • Filozofija fokusirana na agenta.
  • Koncept visokih provizija – zadržite više onoga što zaradite.
  • Najprepoznatljiviji brend u svetu nekretnina.
  • Sveobuhvatna usluga, trening i tehnologija.
  • Energično i produktivno okruženje.
  • Snažan sistem podrške.
  • Generisanje kontakata bez dodatnih troškova.
  • Vrhunski kvalitet usluge.
  • Lična kontrola onoga što radite.
  Ovo su samo neki razlozi zašto RE/MAX agenti nadmašuju druge agente u oblasti nekretnina.
 3. Udružite vašu snagu sa našom: RE/MAX vam nudi treninge, alatke i podršku da unapredite vašu prodaju. U isto vreme, sami kontrolišete i uživate u nezavisnosti u radu i načinu na koji vodite svoj deo posla. Fleksibilnost RE/MAX modela stavlja vas u zavidnu poziciju da dostignete svoj puni potencijal u poslovanju nekretninama.
 4. Naučite više da biste zaradili više: Kroz RE/MAX Univerzitet možete da učite i budete obučeni od strane najboljih eksperata u industriji, pokrivajući svaki aspekt u svetu nekretnina. Više od 1,100 video materijala i online kurseva dostupni su 24 sata dnevno za vas, kada vam je zgodno, da li na vašem kompjuteru ili mobilnom telefonu. Bilo da se radi o motivaciji, obrazovanju ili informacijama, RE/MAX Univerzitet online i u učionici, daju rezultate.
 5. Obuke i upoznavanje na našim internacionalnim konvencijama: Vrata sveta se otvaraju kada učestvujete na RE/MAX internacionalnim konvencijama u Egiptu, Sjedinjenim Američkim Državama ili bilo kojoj drugoj državi na svetu. Ovakvi događaji prilika su da učite, razmenite ideje, promovišete nepokretnosti koje prodajete, dobijete priznanje za svoja dostignuća i umrežite se sa kolegama na globalnom nivou.
 6. Više klijenata iz više mesta: Nije važno gde se u svetu nalazite, korisnici mogu da pronađu vas i vaš oglas kroz remax.com.eg i global.remax.com. Najposećeniji sajt nekretnina na svetu sa milionima posetilaca svakog meseca.
 7. Vama na usluzi: tehnologija, alatke i podrška: RE/MAX ostaje na čelu kada je u pitanju tehnologija, sa najnovijim alatima i sistemima podrške. Sve je osmišljeno tako da pomogne vašem poslu kako biste ostvarili što više prihoda.
 8. Globalizujte svoje poslovanje: Kada se pridružite RE/MAX-u, postajete deo svetske prodajne sile sa više od 123.000 agenata u preko 100 zemalja sveta. Ulazite u svet najefektnije mreže preporuka i uživate benefite jednog od najmoćnijih brendova nekretnina u svetu.